Τα scooter Nippy διατίθενται σε όσους είναι άνω των 16 ετών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή και να εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας.

Συμβουλές: Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε με το σκούτερ σας πριν ξεκινήσετε το κύριο ταξίδι σας.

 

 

Μπορείτε να σταθμεύσετε το σκούτερ σας μόνο εντός της πράσινης ζώνη! Όσον αφορά το σημείο, είστε ελεύθεροι να το παρκάρετε όπου θέλετε, αρκεί να μην εμποδίζει τους άλλους.

 

Για να ξεκινήσετε να κινείστε, πρέπει πρώτα να σπρόξεται το scooter με το πόδι σας. Για λόγους ασφαλείας, το γκάζι του scooter λειτουργεί μόνο εάν η ταχύτητα είναι τουλάχιστον 5 χλμ./Ώρα. Μόνο τότε μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Έναρξη”. Εάν η ταχύτητα του scooter είναι μικρότερη από 15 χλμ./Ώρα και θέλετε να οδηγείτε γρηγορότερα, τότε δύο γρήγορα κλικ στο κουμπί “On/Off” του scooter στον πίνακα ελέγχου θα αλλάξουν τη λειτουργία ταχύτητας. Υπάρχουν συνολικά τρεις λειτουργίες – μια αργή έως 15 km/h, μεσαία έως 20 km/h και λειτουργία έως 25 km/h. Εάν κανένα από τα προαναφερθέντα δεν αυξάνει την ταχύτητα οδήγησης, τότε πιθανότατα η μπαταρία του scooter έχει εξαντληθεί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τερματίσετε τη βόλτα σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στους πεζοδρόμους , η νόμιμη επιτρεπόμενη ταχύτητα είναι 6 km και ρυθμίζεται  αυτόματα. Δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτή την λειτουργεία .

Ο ενημερωμένος είναι ο καλύτερα προφυλαγμένος. Διαβάστε την σελίδα “ΑΣΦΑΛΕΙΑ”  πριν ξεκινήσετε τη διαδρομή σας

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μπορείτε να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας μόνο στην πράσινη ζώνη! Παρακαλούμε σταθμεύστε το scooter σας προσεκτικά και σεβαστείτε τους άλλους χρήστες του δρόμου. Κάντε κλικ στο “end ride” στην εφαρμογή και υποβάλετε μια φωτογραφία για το πώς σταθμεύσατε το scooter.

We did not cover you;Select one of the following ways for more information

How to use

Contact via messenger