Κοινόχρηστα Πατίνια

“Ξεκλειδώστε τους θησαυρούς της πόλης σε δύο τροχούς – Nippy Micro-Mobility: Το κλειδί σας στην εξερεύνηση!”

εξερευνήστε τώρα

Ενοικίαση ποδΗΛΆΤΩΝη

Οδηγείστε στην περιπέτεια, ανακαλύψτε με το Nippy Micro-Mobility – Όπου κάθε μονοπάτι είναι ένα ταξίδι και κάθε βόλτα, μια ανάμνηση!”

εξερευνήστε τώρα

Το Αργοστόλι, στο ελληνικό νησί της Κεφαλονιάς είναι ένα μέρος που αξίζει να εξερευνήσετε από άκρη σε άκρη. Ένα μέρος γεμάτο με εκπληκτικές παραλίες, κατάφυτα βουνά, γραφικά τοπία και κρυμμένους κολπίσκους που περιμένουν να τους ανακαλύψετε…

εξερευνήστε τώρα

Στη Nippy Micro-Mobility, πιστεύουμε ότι η καρδιά της εξαιρετικής φιλοξενίας βρίσκεται στην καινοτομία και στις εμπειρίες με επίκεντρο τους επισκέπτες. Το πρόγραμμα B2B συνεργασιών μας είναι προσαρμοσμένο για να δώσει τη δυνατότητα σε ξενοδοχεία σαν το δικό σας να προσφέρουν απαράμιλλη αξία στους επισκέπτες σας, ενώ ευθυγραμμίζονται με τις σύγχρονες ταξιδιωτικές τάσεις και τη βιωσιμότητα.

 

Μάθε περισσότε

Καλώς ήρθατε στο Nippy Micro-Mobility, όπου δεν είμαστε απλώς μια εταιρεία ενοικίασης, αλλά μια πύλη για αξέχαστες εμπειρίες. Φωλιασμένοι στην καρδιά της γοητευτικής πόλης μας, μας οδηγεί το πάθος να επαναπροσδιορίζουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι εξερευνούν και περιηγούνται στο περιβάλλον τους. Η ιστορία μας ξεκίνησε με μια απλή ιδέα: να προσφέρουμε έναν τρόπο μεταφοράς που δεν είναι μόνο αποτελεσματικός αλλά και συναρπαστικός. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας για να ανακαλύψετε τα κρυμμένα πετράδια της πόλης, μια βολική βόλτα τη φορά.

Μάθε περισσότε

follow us

Get in touch

contact us