Εργαλεία διαχείρισης

Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία σας και να πληρώσουν για τις διαδρομές τους μέσω της εφαρμογής Nippy micro-mobility, ενώ εσείς θα έχετε πλήρη ορατότητα και έλεγχο μέσο μιας ειδικής πλατφόρμας διαχείρισης.

Εξυπηρέτηση & υποστήριξη

Θα σας βοηθήσουμε να ρυθμίσετε και να εκκινήσετε το πρόγραμμά σας και όλα θα παραδοθούν έτοιμα για κυκλοφορία. Χρειάζεστε ένα επιπλέον χέρι; Κανένα πρόβλημα. Είμαστε διαθέσιμοι για συνεχή υποστήριξη και μπορούμε να σας βοηθήσουμε  να λειτουργήσουν όλα ομαλά.

Τα οφέλη της συνεργασίας με τη Nippy Micro-Mobility

Κρατήστε τους επισκέπτες ευχαριστημένους με μια αυτοματοποιημένη,εξαιρετικά βολική επιλογή μετακίνησης και μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

1. Βελτιωμένη εμπειρία επισκέπτη:
Κάντε τη διαμονή των καλεσμένων σας μοναδική προσφέροντας έναν συναρπαστικό τρόπο για να εξερευνήσουν την πόλη. Οι λύσεις μικρο-κινητικότητας που διαθέτουμε τους παρέχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στην τοπική κουλτούρα, να ανακαλύψουν κρυμμένα πετράδια και να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις.

2. Ευκολία και ευελιξία:
Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στα ηλεκτρικά μας οχήματα στην ιδιοκτησία σας, επιτρέποντάς τους να ταξιδεύουν άνετα και αποτελεσματικά. Η φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή μας κάνει τις κρατήσεις και τη χρήση παιχνιδάκι, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία τους.

3. Βιωσιμότητα και Πράσινες Πρωτοβουλίες:
Δείξτε τη δέσμευσή σας για βιωσιμότητα, προσφέροντας φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές μεταφοράς. Τα ηλεκτρικά μας οχήματα μειώνουν σημαντικά τις εκπομπές άνθρακα, επιτρέποντας στο ξενοδοχείο σας να συνεισφέρει σε ένα πιο πράσινο περιβάλλον και να απευθύνεται σε ταξιδιώτες με περιβαλλοντική συνείδηση.

4. Διαφοροποίηση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:
Ξεχωρίστε στον κλάδο της φιλοξενίας προσφέροντας μια υπηρεσία που ευθυγραμμίζεται με τις σύγχρονες ταξιδιωτικές τάσεις και καλύπτει τις επιθυμίες των επισκεπτών που αναζητούν εμπειρία. Ξεχωρίστε την ιδιοκτησία σας παρέχοντας μια καινοτόμο και συναρπαστική εμπειρία.

5. Προσαρμοσμένες Λύσεις Συνεργασίας:
Κατανοούμε ότι κάθε ξενοδοχείο είναι μοναδικό. Η αφοσιωμένη ομάδα μας συνεργάζεται στενά μαζί σας για να προσαρμόσετε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του καταλύματός σας, διασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και εξατομικευμένη εμπειρία για τους καλεσμένους σας.

6. Αβίαστη ενσωμάτωση:
Η ομάδα μας χειρίζεται τη διαδικασία υλοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης του προσωπικού και της τεχνικής υποστήριξης. Η συνεργασία μαζί μας είναι εύκολη και δεν επιβαρύνει τις λειτουργίες του ξενοδοχείου σας.

7. Θετικές κριτικές επισκεπτών:
Η προσφορά του Nippy Kefalonian Micro-Mobility μπορεί να οδηγήσει σε θετικές κριτικές και σχόλια επισκεπτών, ενισχύοντας περαιτέρω τη φήμη του ξενοδοχείου σας και προσελκύοντας περισσότερους ταξιδιώτες.

8. Κόστος μετακίνησης για τους επισκέπτες:
Οι επισκέπτες μπορούν να εξοικονομήσουν κόστος μεταφοράς επιλέγοντας την υπηρεσία μικρο-κινητικότητας αντί για τις παραδοσιακές επιλογές μεταφοράς. Αυτό προσθέτει αξία στη διαμονή τους και τους ενθαρρύνει να εξερευνήσουν περισσότερα.

9. Προώθηση Τοπικών Επιχειρήσεων:
Διευκολύνοντας την εύκολη μετακίνηση, δεν βελτιώνετε απλώς την εμπειρία των επισκεπτών σας, αλλά υποστηρίζετε και τις τοπικές επιχειρήσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και αξιοθέατα, ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

10. Thinking Hospitality:

Τοποθετήστε το ξενοδοχείο σας ως μια εγκατάσταση με Thinking Hospitality που αγκαλιάζει την καινοτομία και προσφέρει στους επισκέπτες κάτι περισσότερο από ένα μέρος για να μείνουν. Με τη συνεργασία με τη Nippy Kefalonian, δείχνετε την αφοσίωσή σας στην παροχή εξαιρετικών εμπειριών.

μαθε περισσοτερα

Φανταστείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας το κλειδί για έναν κόσμο κοινόχρηστων ποδηλάτων και σκούτερ, που ενσωματώνονται άψογα στη διαμονή τους ή προσφέρονται ως ανεξάρτητη υπηρεσία. Προσαρμόστε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στην ουσία του ξενοδοχείου σας.

Χρέωσε ανά λεπτό, ώρα ή ημέρα – η επιλογή είναι δική σας.

Οι επισκέπτες μπορούν να νοικιάσουν αβίαστα μέσω της εφαρμογής μικρο-κινητικότητας Nippy, μια απλή και αυτοματοποιημένη διαδικασία.

Βελτιώστε την εμπειρία των καλεσμένων σας επιτρέποντάς τους να προγραμματίσουν τη μέρα τους με τα ποδήλατα και τα σκούτερ σας, προσφέροντας μια προσωπική και αξιόπιστη επιλογή μεταφοράς.

Προωθήστε πράσινες εναλλακτικές λύσεις στους καλεσμένους σας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να υποστηρίξουν τις περιβαλλοντικές σας πρωτοβουλίες και να έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο».

Get closer than ever to your customers. So close, in fact, that you tell them what they need well before they realize it themselves.

— Steve jobs, Apple

Our Team

Πίσω από κάθε βόλτα με τhn Nippy Micro-Mobility βρίσκεται μια αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών που θέλουν να κάνουν τη διαφορά. Από εξειδικευμένους μηχανικούς που κατασκευάζουν σχολαστικά οχήματα τελευταίας τεχνολογίας μέχρι τους προσεκτικούς εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μας που διασφαλίζουν ότι κάθε πτυχή του ταξιδιού σας είναι απρόσκοπτη, κάθε μέλος είναι ένα ζωτικό νήμα στον ιστό του κοινού μας οράματος.

DOWNLOAD
google play

Κερδiστε προβaδισμα eναντι του ανταγωνισμοy

“Empower Your Guests with Unforgettable Journeys – Let’s Create an Unbeatable Partnership!”